Het 65+ toernooi is een begrip in Waterland. De naam van het toernooi heeft niets te maken met de minimumleeftijd van de deelnemers, maar met het feit dat dit evenement is opgezet tijdens het 65-jarig bestaan van de vereniging.

Dit recreatieve toernooi wordt in 2022 voor de 32ste keer gehouden. 

Elk jaar is dit toernooi druk bezet. Sterk punt is dat de wedstrijden niet gaan om twee gewonnen sets, maar de stand na precies een uur spelen. De wedstrijden beginnen dan ook altijd op tijd.

Alhoewel de winst natuurlijk belangrijk is, ligt de gezelligheid op eenzelfde niveau. Elke toernooidag organiseert de commissie, naast de wedstrijden, steeds een ander evenement.

De toernooicommissie onder leiding van Bob Broersma zal ook van de 32ste editie ongetwijfeld weer een groot succes maken. De datum voor 2022: vrijdag 19 tot en met zondag 28 augustus 2022.

65+ toernooi Mededelingen

Inschrijven 65plus toernooi

Beste tennisvrienden, nog eventjes en dan gaan we van start met de drieëndertigste editie van het Anonymus 65+ tennistoernooi - 2022. Het toernooi begint op zaterdag 20 augustus.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Ga naar www.toernooi.nl en tik in de zoekbalkAnonymus . Snelle inschrijvingen stellen wij zeer op prijs!

Let op: zowel jij als je partner moeten zich inschrijven. Herinner je partner er dus ook aan dat hij of zij zich op tijd aanmeldt.

Anonymus 65+ 32 tennistoernooi 2022

Beste tennisvrienden, hierbij nodigen we jullie graag uit om in te schrijven voor het Anonymus 65+ 32 tennistoernooi 2022 via www.toernooi.nl. Je kan je inschrijven vanaf maandag 3 april 2022.

Dit gezelligste toernooi van Waterland zal worden gehouden van zaterdag 20 augustus t/m zondag 28 augustus 2022.

Net als vorig jaar is er een categorie 50+ voor de speelsterkten 6, 7 en 8. Ook hebben we de minimumleeftijd verlaagd van 25 naar 21 jaar. Je kunt nu kiezen of je in de 21+ of 50+ mee wilt doen.

AZ Benelux BV / Anonymus 65+ 31 tennistoernooi mooi succes

Het "AZ Benelux BV / Anonymus 65+ 31 tennistoernooi" is voorbij. Een mooie week, waarin wij weer eens een potje konden tennissen en (oude) bekenden konden spreken. Dank aan de toernooicimmissie en aan alle vrijwilligers.

Voor finaleschema’s en wedstrijduitslagen verwijzen wij u naar onderstaande link.

 Overzichten AZ Benelux BV / Anonymus 65+ 31 tennistoernooi

In 2022 wordt het toernooi gehouden van vrijdag 19 t/m zondag 28 augustus.

Sponsoring Evenementen

Tijdens het “AZ Benelux bv/Anonymus 65” toernooi zijn enkele evenementen gehouden.

Op dinsdag was er een portie tapas te verkrijgen, gesponsord door Eetcafé TABASCO.

Op vrijdag stonden de poffertjes weer klaar, dankzij Jeannette en Anouk.

Op zaterdag lopen er dames (misschien ook heren) met feestelijke hapjes langs de banen.

Inschrijving Bardiensten 65+

Het 65+ toernooi is dit jaar kleiner van opzet omdat er minder aanmeldingen zijn. Het gevolg is dat een aantal bardiensten is vervallen. Wie daarop heeft ingeschreven heeft inmiddels een mail ontvangen.

Ook de tijden van de bardiensten zijn aangepast.

Binnenkort krijgen de leden, die nog geen 2 verenigingsdiensten hebben ingevuld, een mail met daarin de bardiensten van het 65+ toernooi welke nog openstaan. Via de KNLTB app kunt u een bardienst reserveren.

Voor de Najaar-competitie 2021 zijn ook nog bardiensten beschikbaar.

AZ Benelux BV / Anonymus 65+ 31 tennistoernooi 2021

Beste tennisvrienden, langzaamaan mogen we weer meer op en om de tennisbaan. En ook het 65+ toernooi komt met alle versoepelingen weer in beeld. Wat kijken we hier allemaal naar uit: een toernooitje spelen! 

Wij als commissie zullen alles in het werk stellen om er weer een gezellig en sportief toernooi van te maken. Noteer alvast de datum: van vrijdag 13 augustus t/m zondag 22 augustus 2021.

65+ AZ Benelux-toernooi 2020 afgelast

Tot onze spijt moeten wij mededelen dat, na overleg tussen bestuur en 65+-commissie, is besloten het 65+ AZ Benelux bv-toernooi 2020 (van 7 t/m 16 augustus) dit jaar niet door te laten gaan. Er bleef steeds een sprankje hoop dat het toernooi, wellicht in een uitgeklede vorm, doorgang kon vinden maar de risico’s zijn te groot en de richtlijnen te strak.

Sponsoren, leden en deelnemers: helaas dus geen 2020-versie, maar laten we hopen dat 2021 wel weer een “ouderwets” jaar mag worden.