Het 65+ toernooi is een begrip in Waterland. De naam van het toernooi heeft niets te maken met de minimumleeftijd van de deelnemers, maar met het feit dat dit evenement is opgezet tijdens het 65-jarig bestaan van de vereniging.

Dit recreatieve toernooi wordt in 2023 voor de 33ste keer gehouden. 

Elk jaar is dit toernooi druk bezet. Sterk punt is dat de wedstrijden niet gaan om twee gewonnen sets, maar de stand na precies een uur spelen. De wedstrijden beginnen dan ook altijd op tijd.

Alhoewel de winst natuurlijk belangrijk is, ligt de gezelligheid op eenzelfde niveau. Elke toernooidag organiseert de commissie, naast de wedstrijden, steeds een ander evenement.

De toernooicommissie onder leiding van Bob Broersma zal ook van de 33ste editie ongetwijfeld weer een groot succes maken. De datum voor 2023: zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september 2023.

Zie voor meer informatie op de Homepagina van deze site.

65+ toernooi Mededelingen

Uitnodiging 33ste 65+ toernooi

Beste tennisvrienden, wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan het 33ste 65+ Tennistoernooi! Dit gezellige toernooi vindt plaats van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september 2023.

De inschrijving via www.toernooi.nl onder de naam Anonymus 65+ 33 Tennistoernooi 2023 is geopend! Je kunt kiezen voor HD, DD of GD in de categorieën 21+ bij speelsterkte 4 t/m 8 of 50+ bij speelsterkte 7 en 8.

Inschrijven 65plus toernooi 2022

Beste tennisvrienden, je hebt nog de maand juli de tijd om je in te schrijven voor het Anonymus 65+ 32 tennistoernooi 2022. De inschrijving sluit zondag 31 juli a.s. om 24.00 uur.

Het toernooi begint op zondag 21 augustus en eindigt zondag 28 augustus 2022.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Ga naar www.toernooi.nl en tik in de zoekbalkAnonymus. Snelle inschrijvingen stellen wij zeer op prijs!

Let op: zowel jij als je partner moeten zich inschrijven.

Inschrijven 65plus toernooi

Beste tennisvrienden, nog eventjes en dan gaan we van start met de drieëndertigste editie van het Anonymus 65+ tennistoernooi - 2022. Het toernooi begint op zaterdag 20 augustus.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Ga naar www.toernooi.nl en tik in de zoekbalkAnonymus . Snelle inschrijvingen stellen wij zeer op prijs!

Let op: zowel jij als je partner moeten zich inschrijven. Herinner je partner er dus ook aan dat hij of zij zich op tijd aanmeldt.

Anonymus 65+ 32 tennistoernooi 2022

Beste tennisvrienden, hierbij nodigen we jullie graag uit om in te schrijven voor het Anonymus 65+ 32 tennistoernooi 2022 via www.toernooi.nl. Je kan je inschrijven vanaf maandag 3 april 2022.

Dit gezelligste toernooi van Waterland zal worden gehouden van zaterdag 20 augustus t/m zondag 28 augustus 2022.

Net als vorig jaar is er een categorie 50+ voor de speelsterkten 6, 7 en 8. Ook hebben we de minimumleeftijd verlaagd van 25 naar 21 jaar. Je kunt nu kiezen of je in de 21+ of 50+ mee wilt doen.

AZ Benelux BV / Anonymus 65+ 31 tennistoernooi mooi succes

Het "AZ Benelux BV / Anonymus 65+ 31 tennistoernooi" is voorbij. Een mooie week, waarin wij weer eens een potje konden tennissen en (oude) bekenden konden spreken. Dank aan de toernooicimmissie en aan alle vrijwilligers.

Voor finaleschema’s en wedstrijduitslagen verwijzen wij u naar onderstaande link.

 Overzichten AZ Benelux BV / Anonymus 65+ 31 tennistoernooi

In 2022 wordt het toernooi gehouden van vrijdag 19 t/m zondag 28 augustus.

Sponsoring Evenementen

Tijdens het “AZ Benelux bv/Anonymus 65” toernooi zijn enkele evenementen gehouden.

Op dinsdag was er een portie tapas te verkrijgen, gesponsord door Eetcafé TABASCO.

Op vrijdag stonden de poffertjes weer klaar, dankzij Jeannette en Anouk.

Op zaterdag lopen er dames (misschien ook heren) met feestelijke hapjes langs de banen.

Inschrijving Bardiensten 65+

Het 65+ toernooi is dit jaar kleiner van opzet omdat er minder aanmeldingen zijn. Het gevolg is dat een aantal bardiensten is vervallen. Wie daarop heeft ingeschreven heeft inmiddels een mail ontvangen.

Ook de tijden van de bardiensten zijn aangepast.

Binnenkort krijgen de leden, die nog geen 2 verenigingsdiensten hebben ingevuld, een mail met daarin de bardiensten van het 65+ toernooi welke nog openstaan. Via de KNLTB app kunt u een bardienst reserveren.

Voor de Najaar-competitie 2021 zijn ook nog bardiensten beschikbaar.

Pagina's