Goudenregentoernooi

Sinds een aantal jaren organiseert ltc Anonymus het Goudenregentoernooi. Dit toernooi wordt eind maart gehouden en biedt iedere tennisser, van hoog tot laag niveau, de gelegenheid om zich warm te spelen voor de Voorjaarscompetitie, te wennen aan  het “buiten spelen” of weer eens andere leden te spreken. Dit toernooi van een week biedt iedereen, na de sombere wintermaanden, een geschikt podium om de clubsfeer weer aan te halen.

Doelgroep: 

Goudenregen toernooi Mededelingen

Goudenregentoernooi 2023

Beste Tennisvrienden, over ruim 2 weken sluit de inschrijving voor dit toernooi, dus aarzel niet en schrijf spoedig in. Dit gezellige toernooi vindt plaats van 20 t/m 26 maart 2023 (met voorweekend 18 en 19 maart). Inschrijven kan via www.toernooi.nl. Je kunt kiezen of je in de 17+ of 50+ in de HD, DD of GD mee wilt doen, in de categorieën 4 t/m 8.

Goudenregentoernooi 2021 gaat niet door

Beste Tennisvrienden, in een jaar dat alles anders werd,  zou het fijn zijn om af te kunnen sluiten met de aankondiging van het 11e Goudenregentoernooi. Een toernooi dat wij al zoveel jaren met veel plezier organiseren en waar wij even zoveel goede herinneringen aan hebben.

Het is dan ook niet zonder slag of stoot dat wij hebben besloten om het Goudenregentoernooi 2021 niet door te laten gaan. Er zijn teveel onzekere factoren die maken dat wij nu niet in staat zijn om een succesvol toernooi te kunnen organiseren.

11e Goudenregen-toernooi afgelast!

Beste deelnemers, na maanden van voorpret is het voor ons een ontzettende domper om jullie hierbij te moeten laten weten dat het 11de Goudenregentoernooi geen doorgang kan vinden.  Wij hadden ons erg verheugd op aankomende week, maar alle berichtgeving en alle maatregelen vanuit het RIVM, NOC-NSF en de KNLTB rondom het Coronavirus hebben ons tot dit besluit gebracht.

Jullie kunnen er op rekenen dat wij het draaiboek goed zullen bewaren voor volgend jaar en wij hopen dat wij dan weer op jullie deelname mogen rekenen!