Voorzitter: een tijd van komen en een tijd van gaan

Een tijd van komen en een tijd van gaan: beste leden, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik heb besloten om met ingang van de algemene ledenvergadering van 11 oktober aanstaande na bijna 19 jaar te stoppen als voorzitter van onze geweldige tennisclub.

Het is mooi geweest, maar het is tijd voor een nieuwe voorzitter. Ik heb al die jaren met plezier het voorzitterschap vervuld. Uiteraard waren er pieken en dalen, maar het meest heb ik genoten van de belangeloze inzet en enthousiasme van de talloze vrijwilligers die onze club gelukkig heeft gehad en nog heeft.

Ik wil het stokje graag overdragen aan iemand met frisse energie, enthousiasme en daadkracht. Iemand die onze club leidt naar het 100-jarig bestaan in 2025 en de uitdagingen voor onze club van deze nieuwe tijd durft aan te gaan.

Ook Piet Lassing zal stoppen als bestuurslid Accommodatie-zaken. Na vele jaren bestuurslid te zijn geweest vindt Piet het nu welletjes. Gelukkig blijft Piet wel behouden als lid van onze onderhoudsploeg, dus we zullen hem ook na 11 oktober gewoon nog elke dag zijn belangrijke werkzaamheden voor onze club zien doen.

Verder ontstaat de vacature van penningmeester in ons bestuur. Ben Molenaar heeft de functies van bestuurslid Technische Zaken en het penningmeesterschap gecombineerd, maar geeft er de voorkeur aan om het penningmeesterschap toch over te laten aan een nieuwe kandidaat.

Om zoveel mogelijk ruimte te bieden aan kandidaten, die als een geheel nieuwe ploeg het bestuur zouden willen vormen, zijn Ben en ook onze secretaris, Lida Denekamp, bereid terug te treden als bestuurslid.

Op de website en in de Nieuwsbrief treft u de oproep voor de algemene ledenvergadering van 11 oktober 2021 aan. Laten we hopen dat Corona geen roet in het eten gooit, dus komt allen!

Van harte hoop ik dat zich kandidaten voor het bestuur zullen melden bij onze secretaris.

Met sportieve tennisgroet, Paul Melein.