Leendert van Pelt overleden

Op 25 oktober overleed, op 87-jarige leeftijd, lid van verdienste van onze vereniging en vader van Jum, Leendert van Pelt. Jaap Poll heeft jaren met hem samengespeeld en gewerkt en herinnert hem zich met de volgende tekst:

Leendert was jarenlang lid van de onderhoudsgroep, die elke maandagochtend met de banen bezig was. Ook als de banen weer van nieuw gravel werden voorzien, blies hij zijn partijtje mee.  Gravel uitstrooien was geen probleem voor hem. Hij was bijzonder prettig in de omgang. Niet voor niets kreeg hij ook de onderscheiding: ”lid van verdienste”

Tennis was, naast schaatsen, een goede sport voor hem. Ondanks zijn handicap, was hij een bijzonder lastig te bespelen tegenstander aan de andere kant van het net. Hij kon de ballen daar neerleggen waar hij wilde. Ook als tegenstander of medespeler, was hij nooit vervelend. Hij genoot van het spelletje.

De afscheidsceremonie voor Leendert vindt op 1 november in beslotenheid van zijn familie plaats.

Wij wensen Jum en de overige familie sterkte met dit verlies.