Inschrijving Verenigingsdiensten 2023

Inschrijving Verenigingsdiensten 2023:

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de 3 verplichte verenigingsdiensten zoals:

  • - Bardiensten
  • - Groenonderhoud
  • - Schoonmaak 

Laatstgenoemde dienst wordt niet in het rooster vermeld omdat daar een apart schema van wordt bijgehouden waarvan de namen achteraf in het dienstrooster worden toegevoegd ivm correcte registratie. Aanmelden voor deze keuken schoonmaakdienst kan door middel van een mailbericht naar kc@ltcanonymus.nl en dan zorgen wij dat er contact met je wordt opgenomen. 

Omdat tijdens de competitieperiode de druk vrij groot is, en omdat alle competitiespelers er op rekenen dat er tijdens deze periode ook barbezetting is, moeten de competitieleden ook een bardienst draaien. Minimaal 1 dienst is verplicht maar meer mag natuurlijk altijd want bardienst draaien is leuk om te doen!

Als je je inschrijft voor een bardienst dan betekent dit dat je het certificaat “Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)” moet hebben. Als er controle komt en je hebt het certificaat niet, dan kunnen we een hoge boete krijgen.

Via onderstaande link, Crtl + voor de link klikken:  E-learning 'Verantwoord alcohol schenken' - NOCNSF

kun je de E-learning volgen en de test doen, zó gebeurt en niet moeilijk. Het certificaat sturen naar: kc@ltcanonymus.nl

Voor de toernooien en competities zijn alle datums ingevuld voor bardiensten. Het is alleen nog niet bekend wanneer men speelt en hoe laat. Zodra dit bekend is, zullen wij eventueel de tijden wijzigingen c.q. kunnen er diensten vervallen.

Bij een vervallen dienst, dien je zelf een nieuwe reservering te maken.

Bij verhindering dien je tijdig een vervanger te regelen.

Bij niet komen opdagen volgt een boete van € 30,00 euro per dienst.

Je hebt t/m 10 maart 2023 de tijd om je diensten in te plannen en zo je 3 punten te waarborgen (voor competitieleden is dat 1 punt).

Niet ingevulde diensten worden door ons toegewezen aan leden die nog geen 3 diensten hebben ingevuld, om zo alle diensten vol te krijgen.

HOE WERKT HET AANMELDEN VAN EEN DIENST OOK ALWEER? 

KNLTB Via de ClubApp:

Installeer de KNLTB ClubApp op je telefoon en zoek naar je club (vul exact l.t.c. anonymus in of anonymus), dan je bondsnummer en verzin (en onthoud) een wachtwoord zodat je kan inloggen.

Onder “Club” selecteer “Diensten”, dan zie datums en diensten vermeld. De openstaande diensten kun je reserveren.

Mijn.knltb.club:

Er is nog een mogelijkheid om je in te schrijven voor de diensten via je PC middels webadres: https://mijn.knltb.club . Zoek hier onze vereniging op en je kan inloggen in deze omgeving. Achter een open dienst kun je via de 'Detail' knop jezelf inplannen voor een dienst.

Mocht je verder nog vragen hebben over de dienstenplanner of hieraan gerelateerde vragen, neem dan gerust contact op en stuur een mail naar kc@ltcanonymus.nl  .

Wij wensen iedereen een gezellig tennisseizoen en hartelijk dank voor de medewerking!

De Barcommissie